#aliniereroti

Alinierea rotilor

Importanța alinierii roților

Asigurarea că alinierea roților este corectă este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a vă îngriji corect anvelopele. O mașină prost aliniată îți va uza anvelopele în mod neuniform într-un ritm alarmant.

Dacă nu se corectează, este posibil să fie nevoie să cumpărați anvelope noi mult mai devreme decât era anticipat! Echipa noastră de service certificată ar dori să vă invite la magazinul nostru pentru un serviciu de aliniere a roților care ar putea prelungi durata de viață a anvelopelor dumneavoastră.

0746411670

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne sunați sau să obțineți o consultatie gratuită.

super echipa

Echipa noastră de mecanici extraordinari și operatori de camioane de remorcare au o experiență practică de peste 20 de ani.

rezultate exceptionale

De fiecare dată când îți pui mașina în mâinile noastre, știi că nu vei primi nimic altceva decât rezultate uimitoare înapoi.

preturi corecte

Practicam preturi corecte - tarifele noastre sunt foarte rezonabile,

Servicii

Alinierea reală a roților în sine nu implică doar roțile sau anvelopele, ci include și reglarea sistemelor de suspensie ale vehiculului. Echipa noastră știe cum să ajusteze aceste sisteme sofisticate, astfel încât mașina dumneavoastră să circule cu o precizie excepțională. Iată o listă cu câteva lucruri care pot fi semne că aveți nevoie de o aliniere a roților:

– Uzura neuniformă a anvelopelor
– Deplasarea într-o parte sau alta pe drum în timp ce conduceți drept
– Vibrații în volan

Diagnosticare

Chiar dacă nu observați niciunul dintre aceste semne, este posibil să aveți nevoie de o aliniere a roților ca parte a contractului de garanție. Vino să vezi centrul nostru local de reparații auto pentru alinierea roților!

#bestservice

EVALUAT UNUL DINTRE CEL MAI BUN SERVICIE AUTO DIN BUCURESTI

Bazat pe recenziile clientilor – 80+ recenzii.