Poate apa sa iti afecteze alternatorul? (pentru off road)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Când ai o mașină, trebuie să știi cum să ai grijă de ea. Veți dori să vă asigurați că înțelegeți diferitele lucruri care pot merge prost cu el și când trebuie să îl reparați. Una dintre părțile unei mașini la care trebuie să fii atent este alternatorul. Alternatorul este o parte vitală a mașinii. În interiorul vehiculului dvs., alternatorul preia energie mecanică și o transformă în energie disponibilă printr-o roată care se rotește și este stocată în bateria mașinii.

Alternatorul nu e WaterProof

Alternatorul nu este impermeabil și atunci când/dacă este scufundat, va trebui să îl priviți. Reparațiile vor fi necesare pentru ca mașina dumneavoastră să funcționeze corect. Dacă aveți contactul cuplat, veți vedea că pe tabloul de bord va apărea o lumină a bateriei. De asemenea, se poate aprinde în timp ce conduceți, ceea ce înseamnă că va trebui să îl priviți. Alternatorul se poate defecta și atunci când în mașină există plăci care nu funcționează corect.

Dai atentia necesara masinii tale

Uneori, este posibil să observați că farurile dvs. sau luminile de bord se sting sau se sting complet. Acest lucru se întâmplă când mașina este la ralanti. Veți descoperi că în timp ce motorul este pornit, acestea vor deveni mai strălucitoare. Dacă acest lucru se întâmplă cu mașina dvs., este posibil să aveți un alternator prost. Veți dori să aflați dacă este alternatorul sau o baterie care merge prost. Indiferent, a obține mașinii atenția de care are nevoie este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine. Veți dori să vă asigurați că mașina dumneavoastră funcționează bine în orice moment. Poate face o diferență enormă pentru tine acum și în viitor.

Fa mai mult

Începând cu anii 1980, producătorii de mașini au trecut de la utilizarea carburatoarelor la un sistem mai avansat – injectoarele electrice de combustibil. Ca atare, mașina este echipată cu senzori care măsoară temperatura ambientală exterioară. Acest sistem permite injectorului electric de combustibil să ajusteze amestecul aer-combustibil pentru a ține cont de vremea rece. De obicei, un injector de combustibil electric va crea un amestec aer-combustibil bogat în combustibil, eliberând mai multă benzină, compensând nivelurile scăzute de evaporare.

1 Comment
June 24, 2021

Hi, this is a comment.
To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *