Reparatii Motor

IMPORTANȚA DIAGNOSTICULUI MOTORului

Cei mai multi soferi ajung sa cunoasca detaliile masinii lor. Stim cum fac stergatoarele cand ploua, stim cat de mult trebuie sa invartim volanul pentru a vira si stim cum suna motorul cand acceleram. De aceea multi soferi pot sesiza imediat cand ceva este in neregula cu masina. Fie ca este vorba despre un sunet diferit al motorului, un miros diferit care vine din instalatia de climatizare sau o rezistenta crescuta atunci cand calcam frana. De altfel , multi dintre noi nu stim ce nu functioneaza corect. Asta se aplica in special cand suspectam ca este ceva in neregula cu motorul. Inainte de orice, este important ca o echipa de profesionisti sa faca o inspectie detaliata a masinii, cu cat inspectia este facuta mai curand, cu atat reparatiile pot fi facute mai curand.

0746411670

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne sunați sau să obțineți o consultatie gratuită.

super echipa

Echipa noastră de mecanici extraordinari și operatori de camioane de remorcare au o experiență practică de peste 20 de ani.

rezultate exceptionale

De fiecare dată când îți pui mașina în mâinile noastre, știi că nu vei primi nimic altceva decât rezultate uimitoare înapoi.

preturi corecte

Practicam preturi corecte - tarifele noastre sunt foarte rezonabile,

Tehnologia potrivita

Unul dintre motivele pentru care soferul nu poate identifica ce nu functioneaza corect la motor este fiindca nu detine echipamentul potrivit. Multe vehicule moderne au avansat in tehnologie, ceea ce este bun in ceea ce priveste usurinta de condus sau consumul redus de carburant, insa, aceasta tehnologie avansata necesita atat echipament cat si personal profesionist pentru a putea fi inspectate corect. Daca crezi ca motorul tau are nevoie de reparatii, cauta un atelier specializat care detine echipamentele potrivite pentru a se putea conecta la vehicul si a citi codurile de eroare pe care calculatorul masinii le-a identificat. Echipamentul potrivit nu doar ca grabeste procesul de diagnoza dar ii si ajuta pe tehnicieni sa identifice cu exactitate problema.

Repara acum pentru a salva mai tarziu

Unul dintre cele mai bune motive pentru a-ti inspecta masina de o echipa care detine echimapmentul potrivit de diagnoza este pentru a te asigura ca identifici problemele din timp. In momentul in care identificam ca ceva este in neregula cu masina, fie ca este vorba de un zgomot ciudat al motorului sau un fum diferit de pe toba de esapament, cu cat este inspectata mai curand, cu atat poate fi reparata mai curand, astfel asigurandu-te ca nu apar probleme mai mari pe viitor. Daca eziti sa iti inspectezi masina, risti sa transformi problema intr-una mai mare si mai costisitoare.

Pentru unii soferi poate fi evident momentul in care ceva pare sa fie in neregula cu masina lor. Fie ca sesizam sunete cand conducem, mirosuri noi sau o schimbare subtila in modul in care masina se conduce, ne dam seama rapid. De altfel, nu mereu putem sa ne dam seama si ce este in neregula cu masina, de aceea este important sa gasim un atelier auto care detine tehnologia si personalul potrivit pentru a diagnostica motorul masinii cu acuratete. Noi iti stam la dispozitie cu servicii de diagnoza potrivite masinii tale pentru a ne asigura ca masina ta este in cea mai buna forma posibila.