Servicii complete de 15 ani

Despre noi

Cine suntem

Revizie Tehnica oferă locuitorilor din Bucuresti și comunităților din jur servicii de reparații și întreținere auto de înaltă calitate. Avem o echipă de tehnicieni calificați și certificați de RAR care folosesc doar cele mai noi instrumente și echipamente de diagnosticare din industria auto. Suntem un centru unde tehnicienii noștri primesc pregătire continuă pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate posibilă. Când ne aduceți mașina pentru un serviciu de reparații sau întreținere, vă vom trata cu respect și demnitate. Nu vă vom deranja cu cheltuieli inutile.

De la repararea transmisiei până la schimbarea uleiului, suntem aici pentru toate nevoile dvs. de reparații auto! Magazinul nostru este o unitate de reparații auto cu servicii complete, care oferă Wi-Fi gratuit, băuturi gratuite și un serviciu excepțional pentru clienți.

Suntem întotdeauna dispuși să facem eforturi suplimentare pentru a ne educa clienții! Chiar te vom aduce înapoi pentru a-ți arăta fizic ce se întâmplă cu vehiculul tău.

Vă rugăm să veniți și lăsați-ne să ne ocupăm de toate nevoile dvs. de îngrijire a mașinii. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Echipa de mecanici certificati

Suntem oameni cu mașini. Asta înseamnă că îți pasă de mașina ta, la fel și nouă. Echipa noastră de tehnicieni certificați se va asigura că primiți cele mai bune practici din industrie. Vino să vezi singur. Când ne aduceți mașina pentru întreținere sau reparație, vă vom trata cu respect și demnitate. Nu vă vom îngrijora cu cheltuieli inutile.

calitate

de ce sa ne alegi

Noi, cei de la Revizie Tehnica, știm că mașina ta este mai mult decât un instrument care te duce de la punctul A la punctul B, este libertatea ta. Mașina vă permite să îndepliniți activități zilnice esențiale, cum ar fi călătoria la și de la serviciu, cumpărarea de alimente și ridicarea copiilor de la școală. Depindeți de el, așa că este important ca mașina dvs. să primească reparații și service de calitate. Când îți aduci mașina la Macchina, ne asigurăm că mașina ta pleacă fără probleme, astfel încât să poți avea libertatea și liniștea sufletească.

12,000+

Clienti multumiti

15000+

Masini reparate

5,000+

Filtre particule curatate

Service complet echipat atunci când aveți nevoie. Te asteptam sa te convingi singur de profesionalismul si calitatea serviciilor noastre!