Bine ai venit in atelierul nostru auto, locul unde masina ta primeste ingrijirea de care are nevoie pentru o performanta optima si o siguranta maxima pe sosea. Echipa noastra de mecanici specializati este aici pentru a oferi o gama completa de servicii de mecanica auto, adaptate nevoilor tale.

  1. Reparatii Generale: De la sistemul de frane la suspensie si transmisie, efectuam reparatii complete pentru a mentine masina ta intr-o stare excelenta de functionare.

  2. Schimb Ulei si Filtre: Asigura longevitatea motorului tau cu serviciile noastre de schimb ulei si filtre, folosind produse de cea mai inalta calitate.

  3. Service si Mentenanta: De la revizii periodice la verificari preventive, oferim servicii complete de mentenanta pentru a preveni problemele viitoare.

  4. Sisteme Electrice si Electronice: Reparam si diagnosticam problemele din sistemele electrice si electronice pentru a mentine masina ta conectata si functionala.

  5. Service Climatizare: Asigura-ti confortul in masina pe tot parcursul anului cu serviciile noastre de intretinere a sistemului de climatizare.

Alege experienta si priceperea noastra in domeniul mecanicii auto pentru a te bucura de o masina in stare perfecta! Programam cu placere o vizita pentru a ne asigura ca vehiculul tau primeste cea mai buna ingrijire posibila.

super echipa

Echipa noastră de mecanici extraordinari și operatori de camioane de remorcare au o experiență practică de peste 20 de ani.

rezultate exceptionale

De fiecare dată când îți pui mașina în mâinile noastre, știi că nu vei primi nimic altceva decât rezultate uimitoare înapoi.

preturi corecte

Practicam preturi corecte - tarifele noastre sunt foarte rezonabile,

Programare

Șos. Morarilor 4E, București
contact@revizietehnica.ro

Luni – Vineri: 09:00 – 17:00
Sambata, Duminica: inchis