Echipa Revizie Tehnica este formata din specialisti cu o experienta acumulata de peste 40 de ani in domeniul auto, de aceea oferim servicii de calitate pentru diagnosticare, reconditionare, reparative si echilibrare pentru turbine.

Verificarea turbinei se face invartind axul sau pana la 160.000 RPM. Viteza de rotatie din timpul verificarii este mult mai mare decat cea din timpul functionarii pe masina.Echilibrarea se face alaturi de kit-ul de reparatie cat si de posibile pierderi de ulei ale segmentilor si purtatorilor de segmenti. Operatiunea aceasta este vitala atat pentru o durata de viata indelungata a turbinei cat si pentru reparatia cu succes a turbinei. Fiecare turbina pleaca insotita de un certificat de echilibrare si un grafic care atesta viteza cu care a fost echilibrata turbina. Astfel serviciul de reconditionare este certificat.

Aceste reparatii constau in inlocuirea segmentilor de admisie si evacuare uzati, flansa de admisie, platoul si dupa caz inlocuirea axului turbinei si turbina compresor, corpul turbinei, geometria variabila, capsula vacumatica.

Procesul de reparatie turbinei impreuna cu echilibrarea dureaza 4-6 ore.

Efectuam reconditionari de turbine pentru: autoturisme, autocamioane, autocare,  utilaje mari, ambarcatiuni.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne sunați sau să obțineți o consultanta gratuită.

Venim in ajutorul tau cu servicii complete de reconditionare turbina

 • Reconditionare turbosuflanta
 • Diagnoza și constare defect și sisteme conexe turbosuflanta
 • Demontare și montare
 • Verificare dinamica performante
 • Garanție 12/ 24 luni

Simptomele unei turbine defecte

 • Zgomot si fluierat aparut de la turbina
 • Reducerea puterii motorului
 • Evacuarea elimina fum albastru, negru sau alb
 • Cresterea consumului de carburant
 • Scaderea presiunii din turbina
 • Aparitia mirosului de ulei ars

 

Ce inseamna Reconditionare turbina?

In afara de faptul ca turbosuflanta va fi demontata, inspectata si reasamblata cu garnituri, segmenti si rulmenti noi mai sunt cateva operatiuni importante de intreprins pentru a fi reparata.

Toate tolerantele trebuie masurate. Asta include segmentii, compresorul, axul rotorul si toate elementele de fixare.

Echilibrarea trebuie verificata si corectata. O turbosuflanta se invarte la rotatii foarte mari astfel echilibirarea este extrem de importanta pentru a evita probleme pe viitor in rulajul turbosuflantei. Turbosuflantele se echilibreaza computerizat la viteze peste norma lor de lucru pentru a asigura o echilibrare optima. O dovada a echilibrarii optime se printeaza direct din sistemul de verificare computerizat si se inmaneaza clientului o data cu garantia.

Toate componentele trebuie curatate – prin asta inseamna curatenie maxima – pentru a atinge precizia dorita orice detaliu este extrem de important luand in considerare dimensiunile mici ale pieselor, tolerantele foarte mici si vitezele foarte mari la care se invarte turbosuflanta.

Sunt adresate absolut toate problemele, pana si filetele suruburilor sunt verificate impreuna cu toate garniturile, segmentele si toate piesele in miscare. Orice piesa ce a depasit posibilitatea de a mai fi reparata se inlocuieste cu una noua.

 

reconditionare turbina

WhatsApp Image 2023-03-20 at 23.26.364

Diagnoza si constatare defect

WhatsApp Image 2022-09-29 at 13.13.13

demontare si montare

WhatsApp Image 2022-09-19 at 2.14.03 PM (1)

verificare dinamica performante

verificare dinamica

Recenzii

Servicii Conexe

Șos. Morarilor 4E, București
contact@revizietehnica.ro

Luni – Vineri: 09:00 – 17:00
Sambata, Duminica: inchis

Programează-te!

Informatii personale
Informatii vehicul
Cand doresti sa te programezi?
SPECIAL OFFERS

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca data și ora pe care le-ați solicitat să nu fie disponibile. Vă vom contacta pentru a confirma detaliile reale ale programării.